Bejelentés


Fogyi Titkok Könnyed szépség!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Fogyi Titkok4/1 - 2008-06-28

Normál testsúllyal születtem, majd sportos alkatú emberke vált belőlem az évek során. Az első terhességem alatt és után kezdődött a „pokoljárásom”. Elkezdődött – egy szinte – véget nem érő fogyókúra-sorozat, jojózás fel és le… Ezt mutatom be most nektek egy grafikonon.

Fogyi titkok 4/1.

Nagyon szépen köszönöm a sok-sok beérkezett adatot! Örülök, hogy ilyen sokan kedvet kaptatok ahhoz, hogy lássuk a kezdetet, majd a fejlődést, figyelemmel tudjuk kísérni, mi történik a testünkkel, hogyan haladunk célunk felé, hogyan leszünk egyre egészségesebbek és szebbek!
 
Az alábbi adatokat kértem be:

- testmagasság,
- testsúly /jelenlegi/,
- csúcssúly,
- mellbőség,
- mell alatti bőség,
- derékbőség,
- csípőbőség,
- combkerület,
- vádli kerülete,
- felkar kerülete.

Aki akart, küldhetett – nyilatkozattal – fotót magáról, a jelenlegi állapotáról. Többen ezt is megtették, köszönet érte.

Hiszem, hogy nemcsak a testsúly számít, hanem a cm-ben mért értékek azok, amelyeket mindenki elsőre lát, s a kötőszövet, izomzat, testfelépítés mutatja az igazi alkatot. Két azonos súlyú ember teljesen különbözően nézhet ki, nem indulhatunk ki egyedül a testsúlyból, mert akkor nem reális a megítélés, nem reális a célkitűzés sem.

Egy kis történet:
 
Normál testsúllyal születtem, majd sportos alkatú emberke vált belőlem az évek során.
 
Az első terhességem alatt és után kezdődött a „pokoljárásom”. Elkezdődött – egy szinte – véget nem érő fogyókúra-sorozat, jojózás fel és le… Ezt bemutatom most nektek egy grafikonon ábrázolva. Láthatjátok az éveket és a kg-okat, egy-egy fogyókúra után mindig „kamatostul” szedtem vissza a leadott súlyt. Remélem, sok tanulsággal szolgál ez a bemutató ábra!

Felhívás!

Az én grafikonom mintájára szeretném, ha a jelentkezőknek is lenne idővel saját, egyéni grafikonja a súlyuk, valamint a cm-értékek alakulásáról. Most
minden bátor jelentkezőnek van két adata, egy csúcssúly, amit kezdésnek veszünk, s egy mostani súly, amit már tudunk viszonyítani a csúcshoz. HETENTE kérem a változásokat kg-ban, s 2 hetente a cm-es adatokat, s folytatjuk az ábrázolást. Ha meglesz 4 adat – vagyis 3 hét múlva – már lehet látni a tendenciát, már értékelhető az ábra. Persze nem lesz olyan látványos, mint az enyém, mivel nem sok-sok év adata lesz meg, csak a csúcs és pár hét. De ha valakinek megvan több év kg-eredménye, az küldje be, s róla is készítünk hasonló ábrát! Akkor lehetséges ez is! Ahogy haladunk az időben, úgy fog a grafikon bővülni, egyre jobban mutatja, mi a helyzet, merre halad a folyamat. Ebből mindenki igen sok tanulságot le tud majd vonni. S ez egy biztosíték is minden részt vevőnek arra, hogy nem fogja abbahagyni, mivel kellenek az adatok, s bízom benne, hogy szeretné magát továbbra is látni a többiek között!

Csatlakozni bármikor lehet, de – természetesen – így később lesz értékelhető grafikon! Senki nem késik el. Bármikor bele lehet vágni az új életmódba. A grafikon egy mankó, egy segítség ebben a nehéz feladatban.

Az adat-beküldőktől kérek egy nyilatkozatot, hogy hozzájárulnak a nick-név és az adataik nyilvánosságra hozatalához. Aki akarja, vállalhatja fotóval is! Mindenki egyedileg dönti el, mit szeretne látni önmagáról, mit ad közre.

Ez a rész kicsit technikai jellegűre sikeredett, de ez – meglátjátok – nagy segítség lesz nekünk! Iismét sokat fogunk tanulni egymástól.

Hozzászólások - 1-360
 


360. - 2008-08-27 09:14:36 - anit

Szia jofre!!! Mi a könyvnek a címe? Kerestem a neten, de nem találtam. Előre is köszi!

359. - 2008-08-27 07:53:29 - Éva Oszi

Sziasztok!!!!!
Jofre, tényleg jó az idézet, köszi, hogy beírtad!!!
E Marcsi, én még nem is írtam, hogy szurkolok, de nagyon szurkolok neked a tanuáshoz!!!!!
Az osztályomból is van néhány szülő, akik munka vagy gyerekek mellett járják az esti gimnáziumot, szerintem ez nagyon tisztelni való dolog, és lesznek egy páran, akik májusban egyszerre fognak érettségizni az én végzőseimmel.

A kollegák, akik esti gimnáziumban és nappali képzésben is tanítanak, mind azt mondják, hogy a felnőttek valahogy sokkal komolyabban veszik a tanulást, mint a tinédzserek, meg persze ott fegyelmezési gondok sincsenek... Úgyhogy hajrá!!!! Valaki kérdezte, hogy mit tanítok az osziság mellett: angolos vagyok.

Nagyon szép napot mindenkinek!!!!!

358. - 2008-08-26 23:04:40 - ivett

Milyen jó,hogy felhoztam ezt a könvtémát:-D
Annyira tetszik ez a szó:wellness

357. - 2008-08-26 22:36:37 - Dodó

Jofre köszönjük, megint egy új dologról hallottunk és akit érdekel, az úgyis megveszi, elolvassa. Én már számtalan új dologgal ismerkedtem meg itt, régóta túlmentünk már az updaten szerintem. Még egyszer köszi mindenkinek, továbbra is írjátok meg, ha valami nagyon jó dologgal találkoztok. légyszi

356. - 2008-08-26 22:19:36 - jofre

Sziaztok!

Örülök, hogy tetszett a könyv. Még egy pár gondolat belőle, mivel az András megengedte és azt üzeni, hogy reméli mindenki hasznát veszi majd a gondolatainak:

"...Modern korunkban nem szakítják meg csendes elmélyülések a mindennapokat, az ünnepek tartalmukat vesztve olvadnak be a vásárlás és fogyasztás körforgásába....
Ez a könyv ahhoz nyújt segítséget, hogy magunk alakíthassuk ki fokozatosan a wellness életrendet, amely magában foglalja az örömteli testmozgást, a szervezet tisztulását segítő gyümölcsnapokat, az immunrendszert erősítő, edző módszereket, lelkigyakorlatokat, és természetese az étrendet.....

A keresésről szól ez a könyv, és arról a felfedezési folyamatról, amely során mi magunk töltjük meg a wellness szót tartalommal.....

A dietetika, a testi-lelki-szellemi egészség tudománya sok ezer éves múltra tekint vissza, ezért a hagyományokhoz és a wellness szelleméhez hűen az életrendre vonatkozó tanácsok is helyt kapnak könyvemben, remélem mindenki örömére!"

Ezekkel a gondolatokkal kezdődik! Nem semmi! Ezek után pedig kifejti a gondolatokat és tudományos dolgokat. Nem véletlenül írtam, hogy én - több mint 10 éves keresés után - megtaláltam azt, amit kerestem. Ezzel együtt azért én is veszek norbis termékeket és tornázok a dvd-jeikre, de nem görcsölök a kódok miatt!

Remélem nem értitek félre, ez itt nem a reklám helye akart lenni, hanem szerettem volna megosztani veletek egy kincset, amit találtam!

355. - 2008-08-26 21:28:23 - Rita

Szia!
Maja: köszönöm szépen!
82-ről indultam, most 62 vagyok. :)

354. - 2008-08-26 21:26:48 - Maja.

Rita!
Szépen látszik rajtad az a-20kg.Mennyi
most a súlyod?

353. - 2008-08-26 20:44:48 - Rita

Egy pár embert bejelöltem ismerősnek, már akit be tudtam azonosítani, remélem nem probléma.

352. - 2008-08-26 20:27:25 - Rita

ivett: hát lehet, hogy igazad van. De úgy gondolom, hogy ez nem nagyképűség, hanem öröm . :)

351. - 2008-08-26 20:14:03 - E Marcsi

Ja, azt nem írtam, hogy én is okosan eszem, és ma is lenyomtam RR dvd-t mindet. Az a baj, hogy nekem már meg se kottyan:) még talán egy picit súllyal, de az is jól megy.

Kitartás mindenkinek.

350. - 2008-08-26 20:06:43 - E Marcsi

Ez kedves volt lányok, hogy így együtt vagytok velem a tanulás miatt. Remélem sikerül majd. Most könyvet próbálok szerezni, hogy ne legyen annyi kiadásom, mert biza a lányom felügyeletét meg kell oldanom és ez sajna pénzbe fog kerülni, nem is kevésbe hetente. Dolgozni egyelőre nem dolgozom, de talán ez sem tart örökké. Bár most nem fogom erőltetni, mert a férjem épp ma kezdett bele (a 4 másik futo projekt mellé) 2 új projektbe. Szal nem sokat látjuk, de nem fogok azért sem panaszkodni, mert én nem tudok ennyi pénzt keresni. És ha ő ezt nem csinálja, akkor én most nem megyek suliba. Néha össze szorított szájjal, de tartom magam és a frontot itthon. Most ez a dolgom.

A lányomat nem tudom beimádkozni. De-t állatkertben voltunk és hullaként értem vele haza, majdnem elaludt. Most háromtól kint van a szomszédgyerekekkel és nem tom bekönyörögni. Mit csináltok ilyenkor? Bár most már nem tart sokáig a szabadság.

Metnem, majd még benézek.

349. - 2008-08-26 19:59:20 - ivett

Csajok,azt hiszem kezd visszatérni a "régi Ivett":ma délelött valamikor lenyomattam a hasizmot,most pedig a fels¨testet Réka új dvd-jéröl.A délelötti torna annyira jólesett,hogy egész nap bennem bújkált a kisördög,hogy kéne még valamit mozogni.de jó!:-))

Rita,hát nagyon úgy néz ki...mármint,hogy büszke vagy magadra:-D,de meg is teheted;-)

348. - 2008-08-26 19:16:23 - Rita

Dodó: köszönöm szépen! Nagyon aranyos vagy!

347. - 2008-08-26 19:00:24 - Dodó

Sziasztok! Nagyon sok mindenről írtatok, úgyhogy szerintem nem is tudok mindenre reagálni, amire szeretnék.
Rita tényleg szuperül nézel ki, gratula, én is megnéztelek ám!
Éva Oszi! Én nem mertem elkezdeni a böjtöt, mert már írtam, hogy nincsenek teáim. Csak csalán van a kertben. És azt is olvastam vhol, hogy inkább friss gyümilevek jók, a dobozosak nem annyira, főleg amiben adalékanyag van.
Marcsi én is felnézek arra, aki felnőttként tanul. Gondolataim a tanulásról egyeznek a Tieddel, nem vagy egyedül.
Jofre üdv !!!
Ja és köszi mindenkinek, aki pár nappal ezelőtt a súlyomra reagált. Aranyosak vagytok, de szerintem mindenki maga látja a tükör előtt, hogy van-e feleslege, vagy nincs.

346. - 2008-08-26 18:02:46 - Rita

Ok, köszi! Mert van fent egy kép, de gondolom az még régi. :) Kíváncsi vagyok!
szólj, ha megvan.
EZ olyan érdekes számomra, mármint az, hogy egyszerűen kikiáltanám a világba, hogy mindenki nézzem meg a képem! Meg engem, hogy milyen voltam meg milyen lettem. Lehet, hogy büszke vagyok magamra!? :)

345. - 2008-08-26 17:53:26 - Éva Oszi

Sziasztok!
Bevallom, én nagyon primitív módon álltam a böjt-kérdéshez eddig: nekem tényleg csak a "nem evés"-ről szólt... Úgyhogy, Jofre, én is köszönöm az idézetet, és szerintem a könyvet is meg fogom venni, mert engem is nagyon érdekel!

Sajnos a mai napon délután nekem már nem ment a léböjt, úgyhogy ettem egy kicsit (a tegnapi nap szuper volt, viszont mára nem volt jó az időzítés: a táncos lányaimmal mentünk a salsa ruhához anyagot venni, továbbképzésen voltam, egész nap vezettem, úgyhogy délutánra kipurc)...

Egyelőre lehet, hogy maradok a heti vagy két heti egy-egy napos léböjtnél, valamelyikőtök írta, hogy ez is egy módszer...

A tanítványaim közül már többen láttak, és el voltak halva a fogyástól, meg igazából az osztályom tudta is, hogy ebben ügyködöm, és tényleg mindig biztattak és biztatnak most is.

Képzeljétek, a vásárosnaményi Spar-ban is van Norbi fal!!!!!! Igaz, nem olyan nagy a választék, mint egy nagyobb üzletben, de pl tonhal konzervet is lehet kapni, amit én még sosem láttam eddig, úgyhogy ma délután ezt kóstoltam meg, és nagyon ízlett...

Rita, kerítek valami képet magamról, majd szólok, mikor feltettem az iwiw-re...

344. - 2008-08-26 15:38:12 - Dini

E. Marcsi!

Sok sikert! én nagyon csodálom azt az embert, aki család, munka stb mellett, szóval felnőtt fejjel ül vissza az iskolapadba.

343. - 2008-08-26 15:11:43 - Rita

Dini: köszi szépen! írjon , akiről van akkor és most kép, nagyon kíváncsi vagyok mindannyiótokra. :) Na megyek dolgozni. :) Puszi

342. - 2008-08-26 15:01:10 - Rita

Dini: köszi szépen! írjon , akiről van akkor és most kép, nagyon kíváncsi vagyok mindannyiótokra. :) Na megyek dolgozni. :) Puszi

341. - 2008-08-26 14:58:08 - E Marcsi

Sziasztok.

Nem nagyon volt kedvem, de visszaolvastalak benneteket. Érdemes volt.
Jofre: jó volt az idézés TA könyvéből, tuti megveszem. Kiváncsi lettem, pláne, hogy más szemszögből is megvilágítja a dolgot. Irigykedem a nyaralás miatt, nekünk sajnos egy ideje nem jött össze, talán majd jövőre. Eni miatt is jó lenne, bár érdekes annyira nem kivánkozik el itthonról. Bár ő jobb szereti az állandóságot, ezért is vája már nálunk mindenki az ovit.

Képzeljétek én is diák leszek:D Igényeltem diákigazolványt is:D:D Beiratkoztam az érettségire. 10.-be vettek fel, tehát 3 év. Számomra rossz hír volt, hogy kell nyelvből is érettségizni, de ha a másik oldalát nézem, akkor meg jó, mert nem kell külön nyelvvizsga. Szóval lassan nem lesz más könyv amit olvashatnék, mert nekem sokat kell tanulni. Nem voltam fényes kémiából, fizikából, matekból. Szóval remélem azért sikerülni fog. Megkaptuk a könyvek listáját is, hát.....nem semmi.

Éva Oszi: akkor Te mit tanítasz azon kívül, hogy oszifönök vagy...UF:D:D:D:D

Dedike: áll még a tanítás majd?:) Lehet, hogy szükség lesz rá. Pocsék tanuló vagyok, nem a szorgalommal van a baj, hanem olyan nehez megy a fejembe. Pláne, ha valami nem nagyon érdekel pl: töri, mat, fizka, kémia. Borzalmas vagyok nem? Itt nyafogok, pedig nem állt senki stukival a hátam mögött:)

Lassan én is csináltatok fényképet magamról, mert én azt hiszem nem fogok már sokat fogyni, alakulni. Nem lesz már látványos, bár volt olyan aki ezt a nyolc kg sem vette észre:) Szóval kb egy hónapja itt toporgok és nincs változás.

Ne mentem, mert letelt az idő, és most a lányzóval tanulgatunk. Így szólt a megállapodás vele:) És számonkérés az van.

340. - 2008-08-26 14:46:12 - Dini

sziasztok!

Rita! Szerintem szuper, ha vki a nyaralást gyakorlatilag stagnálva megússza. Én még az olimpiát sem tudtam :-(((

Éva Oszi!
kíváncsi vagyok, majd a anítványaid , hogy reagálnak a változásra. biztos, nem hagyják szó nélkül .-))

339. - 2008-08-26 13:40:05 - Szilvi

Rita!
Hát megnéztem az összes update jellegű klubot, hogy van-e Rita nevű ismerőse, és vannak e róla előtte utána képek. kizárásos alapon megtaláltalak. Tényleg gratulálok. Annyira jó látni, amikor valaki kitartással ilyen sokat változik külsőleg. Teljesen másként nézel te is ki, arról nem is beszélve, hogy sokkal fiatalossabb lett neked is a külsőd. Legalább is szerintem.

338. - 2008-08-26 13:35:39 - jofre

Majdnem elfelejtettem: mivel moderátorok figyelik a beírásokat, így nem fordulhatnának elő bántások sem annyira.
Ez is fontos annak, aki tisztességesen szeretne részt venni a fórumon!!! Mármint az, hogy ne szóljanak be sértő, emberhez méltatlan módon!

337. - 2008-08-26 13:31:55 - jofre

ivett:
Tihanyi András: Wellness étrend ára: 2.520 Ft. Bármelyik könyvesboltban kapható szerintem.
Ilyen receptek vannak benne többek között - csak érdekességként -:
- középkori kenyérkása
-puliszka juhsajttal
- lyukas köleskása édes tejjel
- turbolyás búzadarapuding
- gombás kukoricás hajdina
- köles lecsó!

luna:
a honlap jó ötlet, de nem gondolkodtál a wellnesscafén?
Aki update-s is sok hasonló olvasnivalót találhat. Nem lennénk magunkra hagyva! Egyébként tanácsadóként a Réka is jelen van a Wellness újságban.
Mindenkinek lehet saját "naplója" ahová recepteket tehet fel, képeket lehet betölteni, van grafikon vezetési lehetőség, cikkeket másolhatsz ki magadnak..... érdemes lenne átgondolni. Neked is segítség lehet a csapatot ott egyben tartani. Másrészről ha itt megint betelik, úgyis váltani kell.
Ráadásul a "naplót" részleteiben is nyílvánossá lehet tenni. (sajnos nekem ebből volt ugye a bajom, hogy nem értettem hozzá:(:(:(....)

Ingyenes a használata, viszont tényleg sok szolgáltatást nyújt!
Megnézed?

336. - 2008-08-26 13:02:35 - Rita

Sziasztok!
Szilvi: köszönöm szépen! Hát még olyan 3-4 kg-t. Hogy találtál meg?
ivett: ja bocsi, én meg visszautasítottalak , mindjárt bejelöllek. :) Köszi szépen!

335. - 2008-08-26 12:10:58 - ivett

Rita,megnéztelek,nagyon csinos vagy és a párod is szemrevaló;-)
Bejelöltelek ha nem baj;-)

334. - 2008-08-26 11:54:11 - ivett

De édes vagy Jofre:-)Érdekelne engem ez a köny.Párom épp magyarhonban tartózkodik,megvetetném vele,ha leírnád a pontos címét és a szerzö nevét.Meg,hogy mennyibe kerül a könyv.Köcce.

Na,ma megvolt Réka 20 perc hasizom,szerintem újrakezdetnek nem rossz,és állati jól érzem magam,a combom is picit át lett mozgatva.

Luna,nagyon örülök neki.Remélem te is.

Éva Oszi,neked meg nagy nagy gratula ehhez a 24kilóhoz.

333. - 2008-08-26 11:33:32 - luna

Kaptam egy honlapötletet! Elkezdtem csinálni, mit szóltok?

332. - 2008-08-26 11:30:04 - Szilvi

Rita!
Nagyon gratulálok! Nagyon csinos lettél! Mennyit szeretnél még fogyni?

331. - 2008-08-26 10:19:07 - Rita

Sziasztok!
Éva Oszi: gratulálok!! Én nem is tudtam, hogy ilyen sokat fogytál már te is. Nincs akkor és most képed? Én tettem fel iwiwre, ha van kedvetek , nézzétek meg. BÁr nekem csak - 20 kg , de az is jó . :)
Hajrá mindenki!

330. - 2008-08-26 09:15:42 - jofre

Luna:
elküldtem, de páros lábbal:) remélem fájt!:) Ha szeretnéd hogy fokozzam, írhatok is:)

Hát TI CSAJOK! Jól rávettetek erre a böjtölésre!:) Kedvet kaptam én is! Nem tűzök ki napokat, egyszerűen belekezdek.

Igértem a kedvcsinálót. Bízom benne, hogy a rövid idézéssel még nem sértem a szerzői jogokat:
"...A böjt nem tartozik a "szelíd" gyógymódok közé. A böjtöt elő kell készíteni, végigcsinálni, majd belőle fokozatosan visszatérni a kiegyensúlyozott étkezéshez.....Fontos azonban, hogy a böjtöt mindig felelősségteljes szakember vezesse, és böjtölés előtt történjen meg az illető egészégi állapotának a felmérése....."

Láthatjátok, hogy amit írtam is, a böjt több mint "nem eszek csak iszok" tevékenység. Tudom, hogy ezt azért tudja az ember, de én sem gondoltam volna, hogy mennyi minden van még ennek a hátterében. Ezért is javasoltam, hogy érdemes legalább neten tanácsot kérni szakembertől. Javaslatot tud adni a böjt v.melyik formájára.

Az utószó egy mondatát ha megengeditek még: ......."Ha megismerjük azt az életszemléletet, ami a wellnesst áthatja, és fokozatosan egyre több elemét illesztjük be hétköznapjainkba, akkor nagy lépést tehetünk afelé, hogy testileg, lelkileg, érzelmileg kiegyensúlyozottabb, energikusabb, boldogabb életet éljünk......"

Szóval ez a könyv tényleg más mint amit eddig olvastam! Én azt mondtam korábban róla, hogy megtaláltam a "jofre módszert". Mindenkinek működik valameddig egy-egy "tuti fogyis ötlet". A baj az utána következő idővel van, amikor már nincs kapaszkodó. Amikor már a sok tilalomtól elmegy a kedve az embernek mindentől. De nem ragozom, hiszen Luna erről elég részletesen írt már.
Nem könnyű a változtatás, de ha tyúklépésben is, de haladunk, akkor elérhetjük azt, - kinek-kinek a saját igényei szerint - amitől reggel boldogan ébredünk és este is jó érzéssel fekszünk le.

Bocs, kicsit szentimentálisra sikerült, de hát az érzelmeim....

329. - 2008-08-26 08:19:07 - luna

Kérek hátsón billentést.

328. - 2008-08-26 06:23:32 - Éva Oszi

meélem = remélem
képzeljétel = képzeljétek
:)

327. - 2008-08-26 06:22:26 - Éva Oszi

Ivett, ne "hajjajoljál" nekem :) :) 24 kg már lement, és nálam fejben eldőlt az ügy, úgyhogy szépen csinálom tovább, rmeélem, decemberre rendben leszek... Képzeljétel, most, hogy az alakuló értekezleten láttak a kollégák, többen is kedvet kaptak a fogyáshoz...

Én is csak annyit tudtam nekik mondani, hogy jó nagy lükepék vagyok, amiért nem hamarabb kezdtem bele...

Nagyon szép napot mindenkinek!!!!! Nekem ma léböjt 2. nap van, egyelőre minden oké...

326. - 2008-08-25 23:55:45 - jofre

ivett:
Igen, kiolvastam, de mivel nagyon "tömény" így még sokat fogom forgatni!
Mivel a test-lélek-szellem egész-ségével foglalkozik,többször is utal egyikre-másikra, eléggé elgondolkodtató. Az András az első olyan író ebben a témában, aki nemcsak a testet elemzi, hanem komplexen nézi az embert. Na ez egy fura mondat lett, de a lényeg benne van!
Mivel dolgozott a Norbinál is, így van rálátása sok dologra.
Amióta a könyvét olvastam, azóta sok dolgon elgondolkoztam, amiről azelőtt azt hittem, hogy értem... Mivel új megvilágításba kerültek a dolgok, sokkal inkább válik érthetővé a lényünk egyrészről, másrészről viszont még emészteni kell az írását:)
Most nincs itt a gépnél a könyv, de holnap idézek belőle kedvcsinálónak:)
Megyek elolvasom amit bevágtál cikket:)

325. - 2008-08-25 23:30:31 - ivett

kivágtam 1 részletet ebböl a riportból:
http://www.wellnesscafe.hu/wellness/200803/mi_a_titka_rubint_rekanak

324. - 2008-08-25 23:28:42 - ivett
versenyzôk is használnak. A lényege, hogy délelôtt lehet szénhidrátot fogyasztani, de délután egy után, már csak fehérjét. Ez biztos és gyors fogyást eredményez. Öt kiló egy hét alatt

323. - 2008-08-25 23:16:10 - ivett

Éva Oszi

Hajajj...akkor mindent bele ebbe a léböjtbe;-)322. - 2008-08-25 22:43:45 - Éva Oszi

Ivett, 180 cm és 121 kg... Szóval nagyon sok...

321. - 2008-08-25 21:47:09 - ivett

jofre,
nekem is hiányoznak a régi motorosok:-(
érdekelne ez a wellness étrend c. könyv Andrástól.Kiolvastad...tetszett?

Ja,és kösz az infót az oldalról;-)

320. - 2008-08-25 21:35:13 - ivett

eva oszi

te hany kilo vagy és hany centi?

319. - 2008-08-25 21:27:05 - jofre

t.eva:
Eger mellett lakunk Ostoroson. Amit igértem a gmail-en, azt még azért leírom majd neked a versennyel kapcsolatosan!

Tud valaki Shiláról, Kristófról...és a többi "régiről"?

318. - 2008-08-25 21:24:01 - Éva Oszi

Sziasztok!!!!!
Maja, ezen én is gondolkoztam, hogy megterhelő lehet-e a két léböjt, de egyelőre úgy érzem, hogy jó érzés csinálni. Igazából a múltkori két nap után is elgondolkodtam, hogy folytassam-e, csak akkor még nagyon a két nap teljesítésére koncentráltam... Most úgy vagyok vele, hogy szépen várok, és ha érzem, hogy jót tesz a böjt, akkor csinálom, viszont ha kínlódni kezdek miatta, vagy rosszul vagyok, stb, akkor szépen lassan elkezdek enni...

Egyelőre nagyon jól esik, és mintha most többet pipilnék is, mint a múltkor, szóval valami miatt mintha most lenne hatékonyabb...

Egyébként a kilókkal kapcsolatban ahogy T.Eva nem akar megint 100-104 kg lenni, úgy nem akarok én 120 fölött lenni... Remélem, hogy a böjt eredménye az lesz, hogy már nem fogok a 120 fölé "merészkedni", és hogy szépen megindulok még lejjebb és lejjebb...

317. - 2008-08-25 21:19:42 - zerike

Sziasztok, nem vesztem el csak egy picit lazítok.
Az előző hétvégén megcsináltuk a balaton körüli bringa túrát 2 nap alatt. Első nap 117 km, 2. nap 110 km-t tekertünk. Olyan jó érzés volt hogy sikerült ismét teljesítenünk. / csak saját magunknak egy kis kihívás/
Ezen a hétvégén pótoltuk az elvesztett kalóriákat szülinap, névnapozás miatt.
Összeségében kudarcélményem van, már megint nem tudom hol is a határ evés területén.Ilyenkor a napi mozgásokhoz sincs már kedvem.
Kicsit irigykedve olvaslak benneteket,a minusz kilók miatt, holott tudom, a sorsom az én kezemben van./bocsi, de most jólesett kicsit panaszkodni./

316. - 2008-08-25 21:18:42 - jofre

ivett:
a wellnesscafera szoktam írni. Indítottam egy topicot: "Kell egy autó..." címmel.Még a verseny megkezdésekor indítottam.
Ott az egyik dietetikus a Tihanyi András, a másik Klima Anita. Nagyon kedvesek és ami még fontos, hogy hozzáértőek. Érdemes lenne benézni az ottani blogokba. Vannak norbi fanok, meg BA fanok, meg RR fanok, meg....
Szóval sok érdekes téma van. Még úgy is jó ha csak időnként ír az ember, ha kérdése van.

Dini:
az eredeti uticélunk Sarti volt. 10 évvel ezelőtt voltunk ott, akkor még csak Kisati volt és apartmanban laktunk 2 hétig.
Hááát most már nem olyan mint régen volt. Volt egy camping a városban, de eléggé lepukkant "jugentábor" lett belőle. Igy a Sartitól kb. 15 km-re lévő Artemistis campingbe mentünk. Mindenkinek ajánlani tudom. A parton hagytuk a cuccunkat 10 napig, de semmi sem tűnt el! -hazafelé Szerbiában feltörték az autót, amig benne aludtunk. Kivilágított benzinkútnál álltunk!-

A 10 nap után körbejártuk a Sithon "nyelvet" és ahol szép hely volt, ott megálltunk. A kicsik nem értették, hogy miért megyünk másik tengerpartra minden nap:) Nekik 2 dolog volt: 1. Görögország - ez amikor ment az autó - 2. Tengerpart, amikor álltunk.
Már meg kellene tanulnom képeket feltölteni, hogy többet tudjak magunkról mutatni. A nagyfiam tudja hogy kell, de mindig van valami elfoglaltsága. Most éppen ki kellene olvasnia az Egri Csillagokat:( Már nincs sok: még 200 oldal:(:(
Ha beindul a színház, akkor megint nem lesz ideje olvasni. Színészkedik a lelkem az Egri Színházban:)

Szóval nagyon szép volt, de elfáradtam, most fogom magamat kipihenni, ha elmegy mindenki a "dolgozójába". Suli, ovi, bölcsi.

Köszönöm, hogy szívesen láttok! Ez nekem sokat számít!

315. - 2008-08-25 20:58:41 - t.eva

Jofre!

Egerben laksz?

314. - 2008-08-25 20:52:40 - t.eva

Sziasztok!

Köszi mindenkinek!Szeretném átadni azt az erőt ami segített,hogy megcsináljam az 5 napot!Még én sem hiszem el!:-)Éva Oszi drukkolok neked,mert nekem ez lélekben is nagyon sokat adott!Megerősödtem mlg jobban!!!Pl.:A kedvencem a babgulyás,de úgy alakult a napom,hogy csak most tudtam volna belőle enni és elenálltam azt mondtam magamban,hogy nem akarok újra 100-104kg lenni így nem ér annyit semmilyen étel,hogy azt megegyem!
Ami még pozitívum,hogy összement a gyomrom és feleannyit birok enni,mint előtte és ez nem baj,sőt...

Jofre!
Akkor várlak!:-)Örülök,hogy boldogan tértél haza a nyaralásból!!!És igazad van,hogy jó kis csapat jött itt össze!És ezt már nem vehetik el Norbiék!

313. - 2008-08-25 20:23:20 - Rita

Dini: Mi a jó? :)

312. - 2008-08-25 19:58:47 - Maja.

Sziasztok!

Éva Oszi.Nem megterhelő a szervezeted-
nek ilyen rövid időn belűl 2 léböjt?

jofre!
Örülök hogy jól érezted magad a nyara-
lás alatt,talán kicsit kipihented magad
Ha valaki megérdemelte Te biztosan.
A sárga papirok elfogynak de ezt a pár
napot sosem felejted el.
Jó hogy mégis itt vagy velünk.

311. - 2008-08-25 19:19:53 - dedike

sziasztok kislánykák! :-)
olyan jó titeket olvasni, minden nap végigböngészem ám a fórumot, de délutánonként olyan hulla vagyok, nem sok kedvem van irogatni, de én is sok eröt meritek innen :-)
tegnap bicajozni voltunk és sikerült tanyálnom egyet, fáj a lábam rendesen
ami a tesztet illeti, 100pontot értem el a 135böl és kötik az ebet a karóhoz, h 108a minimum :-( a fönökasszony 2 hétig szabin volt, elméletileg holnap már lesz és akkor hátha vmi változni fog
mindenkinek köszönöm, aki gondolt rám és szoritott, én is sokat imádkoztam, és ha nem sikerül, akkor ez nem az én utam, elfogadom;
ez komoly feladat volt, elsöre senkinek sem szokott sikerülni, nagy tudást várnak ugyanis üzleti ügyfelekkel kell tartani a kapcsolatot, magyar és külföldiekkel egyaránt, stb, egy nemzetközi távközlési cégnél
majd alakul
a böjt gondolata nekem is nagyon tetszik, kiváncsi vagyok, meddig birnám
E Marcsi olyan édi volt, felhivott telefonon :-) köszönöm Marcsika :-)
pénteken meglátogatjuk a szüleimet,majd hétfön jövünk haza
mindenkinek szép estét

310. - 2008-08-25 18:03:08 - Dini

Siasztok!

Véget ért az olimpia, így újra többet jelentkezem.

Rita! az nagyon jó!

figyeljétek meg, a Timi is minusszal jön haza, ha csak picit fog bűnözni, szerintem hálás lesz neki a mérleg.

Jofre, jó hogy újra itt vagy! Mesélsz egykicsit, merre jártatok? a kedvencem görögország :-))

Éva Oszi! Nem semmi vagy!!! Kitartás!

309. - 2008-08-25 17:48:29 - Rita

Sziasztok!
Éva oszi, Dodó: köszönöm szépen! Igen, mától jó kislány vagyok , már tornáztam is. Már fogytam 19 kg-t és még 40 dkg és azt mondhatom, hogy húsz. Az szerintem már jó. Büszke is vagyok magamra . De azért még 3-4 kg-t szeretnék. Most fogok magamról feltenni iwiwre akkor és most képet, ha sikerült akkor szólok, persze csak ha érdekel valakit. És köszönöm hogy írtatok. :)

308. - 2008-08-25 17:20:57 - Éva Oszi

Szia Jofre!!!!! Üdv itthon!!!!!!!!
E Marcsi, nem nyolcadikosaim vannak, hanem tizenkettedikes szakközepeseim, és bizony nagyon egymáshoz nőttünk.
T.Eva: nagyon gratu, és köszi a motivációt!!!!!!!

Én is találtam a neten írásokat a léböjtről. Ma elkezdtem egy léböjtöt, ha sikerül öt napig, akkor csinálom addig, de ha csak kettő sikerül, mint a múltkor, az is jó, mert tényleg jól éreztem magam közben meg utána is...

Iszom az E Marcsi-féle teát (csalán, zsurló és gyermekláncfű), vizet, és T.Éva alapján gyümölcslevet is, minden nap 1 doboz Update 1 gyümölcslevet... Ma az első nap van, eddig rendben minden. Nagyon szép estét mindenkinek!!!

307. - 2008-08-25 11:56:56 - jofre

Ha valaki úgy kezdi a üzenetét, hogy..
és a nevedet olvasod.. Az már egy kafa érzés! NNNaaaaa ezért vagyok én itt! Értetek! Értitek?
Bocs de meg kell javítanom a "bicót" ahogy Milán mondja...
Még jövök!

t.eva:
írok még...
és Lunának is...:) mosolyogj!, ahogy nekem is írtad!!! bár bőghetsz is közben ahogy én is szoktam:) "halelúúúúúújááá"

306. - 2008-08-25 11:28:29 - E Marcsi

T.Eva: most néztem, hogy gyümilé volt a gyümölcs. Ügyi vagy, tartsd is meg.

305. - 2008-08-25 11:25:01 - E Marcsi

T.Eva: ez tök jó. Mennyit akarsz még fogyni? Ettél gyümit? vgy nem jól emlékszem?

304. - 2008-08-25 10:07:44 - t.eva

Sziasztok!

Megvan az eredmény.Kerek 5 kg 5 nap alatt.Nagyon elégedett vagyok és jobban érzem magam,mint valaha!!!!Így pontosan -19,3kg-nál járok azt gondolom,hogy szép eredmény,plána,hogy eddig -10-15nél mindig megálltam!

Jofre!

Örülök,hogy megjötél!Várom a leveledet!
Nekem az a jó,hogy egyáltalán nem éheztam az 5 nap alatt,s annyiraa összement a gyomrom,hogy egy vékony szelet kenyér(teljes kiörlésű,magvas,az a német fajta)meg 2 sonka alig akart lemenni!

303. - 2008-08-25 09:55:41 - E Marcsi

Szia Jofre. Örülök, hogy jól vagy.
A böjttel én is így vagyok, ezért hagsúlyoztam mindig, hogy amit én csinálni szoktam az személyre szabott. Az én személyemre. De aki eddig csinálta az elégedett volt vele.

A lakókocsit ne bánd, szerintem van egy filingje:)és akkor mentek amikor csak akartok. Sárga cetlije meg mindenkinek van, nekünk is, nem is kevés. De majd csak letelik az is:)

302. - 2008-08-25 08:46:42 - jofre

Sziasztok!

Luna:
Bár azt írtam, hogy nem fogok ide "bejönni",de nem tudtam megállni. Annyira kedvesek és aranyosak vagytok! Hiányoztatok!
Ja, aki nem tudta: 3 hétig nyaralni voltunk Görögo-ban. Tudom, ez nem mindenkinek adatik meg, - pénz vagy eü. okok miatt - de csak annyit, hogy mi sem mellényzsebből dobtuk ki a rávalót. A férjem régi álma egy lakóautó volt. Most miután letelt az egyik részletünk, újra "eladtuk" a házunkat a banknak 10 évre. Ami persze havonta jelentkezni fog sárga cetli formájában.Szó sincs arról, hogy sajnáltatnám magunkat, de gondoltam megosztom veletek.

A 3 hét elég volt ahhoz, hogy leszokjak a mérlegre való ugrálásról, az aggódásról, hogy mikor mit eszek, a kódokat sem figyeltem, sőt már nem is érdekelnek! Egyre figyeltem: a mennyiségre. Én t.evával értek egyet: ha erre az egyre figyel az ember, akkor nincs szükség a többire annyira. Persze más ha eü. gondok vannak. És ha anyagi gondok vannak. Én most is azt javaslom mindenkinek, hogy keressen fel dietetikust legalább a neten és kérdezzen tőle! Irtok most a léböjtről sokat. Én is sokszor csináltam már. Súlytartáskor minden hétfő lénap volt. Ez a kérdés sokkal összetettebb, minthogy csak iszok egy napig. A jótékony hatása mellett akár káros is lehet, ha csak úgy belekap az ember. Nálam ez az éhezésben jelentkezett, ezért másnap már ettem mindent és így semmi értelme nem volt akár 3-4 nap léböjtnek sem.
Egyébként a neten én találtam irodalmat róla, nem is keveset.

És van még valami:
ezen a fórumon úgymond magunkra vagyunk hagyva. Vagyis senki nincs aki kívülről objektíven nézne a felmerülő problémákra. Az egymástól vett ötletek és módszerek így nem veszélytelenek. Én azt gondolom, talán ezért is vagyunk ennyien - talán -. Nem gondoltatok még rá, hogy egy már működő honlapra nyissunk topicot. Én egy másikon szoktam írni, ott van dietetikus is aki azonnal válaszol!!!! Az én fejemet is helyre szokta tenni a válaszaival. Na ettől még nem fogok őrülten fogyni meg ilyesmi, de legalább tudom mi miért történik a szervezetemmel - többnyire:) -

Háááát, szóval jó itthon lenni!:)

301. - 2008-08-25 08:27:30 - E Marcsi

Éva Oszi: Nyolcadikosokat tanítasz? Akkor fáj a szíved értük nem? Azért összeszokik diák tanár egy idő után. Sok sikert.

Manóka: nem lehet,hogy gyors volt a "visszafelé evés?"Elvileg meg lehet tartani.

300. - 2008-08-25 06:32:04 - Éva Oszi

Szia Manóka!
Én most 1.4 kg-val vagyok több, mint a léböjt utáni reggelen voltam, viszont piroskázom is... Szóval szerintem "tisztán" nagyon kevés súly jön vissza, annyi, ami egyébként is egy napon belül fel-le vándorol rajtunk.

Egyébként én mától megint léböjtölök, most a T.Eva-féle öt napos kúrát próbálom ki. Nem tudom, lesz-e bennem elég kitartás, de egy próbát mindenképpe megér, mert a múltkori 2 nap nagyon jó volt... Ha 2-3 napig sikerül, már az is jó szerintem...

Nagyon szép napot mindenkinek!!!! Ma reggel itt nálunk köd van, és ettől már olyan iskola-hangulatban vagyok... Először vagyok végzős osztályfőnök, úgyhogy szoríthattok nekem...

299. - 2008-08-24 23:01:16 - Manóka

A utóbbi időben léböjtözőktől szeretném megkérdezni, hogy a ők a 2.nap utáni reggelen mért súlyukhoz mennyi ment vissza azzal hogy elkezdtek rendszeresen enni. Köszi a válaszokat

298. - 2008-08-24 22:35:44 - Manóka

Sziasztok!

A péntek reggeli súlyom 61,9 kg volt, aminek nagyon örültem, de tudtam hogy korán örülök, mert ez csak a léböjt miatt volt, ahogy elkezdtem enni, megint kb. 63kg körül járok, mint a böjt előtt. :(

297. - 2008-08-24 22:33:57 - Éva Oszi

T.Eva!!!! Nagyon ügyi vagy, gratu!!!!!!!!!!!! Várjuk az összegzésedet!!!!!!!!

296. - 2008-08-24 20:45:21 - t.eva

Sziasztok!

Na vége az 5 napnak!Holnap szendviccsel kezdek:-)De teljes kiörléső olyan német féle...Majd megírom az eredményt!

295. - 2008-08-24 19:47:16 - Éva Oszi

Bocsi, most látom, hogy véletlenül Ritát írtam Dodó helyett az előbb, de Ivett kijavította, köszi!!!!!!!

294. - 2008-08-24 19:03:35 - ivett

Kedves Dodó!

A 159cm-ed az 57kg-al...hm...tökéletes vagy:-D

293. - 2008-08-24 18:51:22 - Éva Oszi

Rita, a 159 cm-hez az 57 kg pont jó!!!!!!! Még a BMI kalkulátorban is megnéztem (irigykedve), és ez teljesen normális súly... Ügyi vagy!!!!!!!!!!!

292. - 2008-08-24 17:26:14 - E Marcsi

Rita: ügyi vagy, tényleg nem sok a 70dgk. Az nem is hízás, lehet, hogy csak víz:)

Dodó: te is ügyi vagy, bár a rántotthúsra én sem csábultam volna el. Nem vagyok egy hús evő, de ha valaki szereti, annak ez kisértés lett volna.

Na megyek tornázom egyet, mert ma még csak a seggem növesztettem:D

291. - 2008-08-24 16:26:00 - Dodó

Rita!Szerintem ez a 70 dkg tök jó és örülj neki, hogy csak ennyi. Holnaptól meg úgyis jó kislány leszel ugye?
Éva Oszi sajnos igen, nagyon alacsony vagyok, csak 159 cm, tehát kicsit még sok ez a kg. De holnap még nem tudom kezdeni a böjtöt, mert nincs egy árva gyógyteám sem.
Marcsi én ma nem főztem semmit, mert anyósnál volt ebéd. Tegnap este 8-kor viszont rántott húst sült krumplival voltam kénytelen alkotni, mert a párom és a barátja azt kértek. Aztán leöblítették egy sörrel.Én persze elhatároltam magam mereven és kitartottam.

290. - 2008-08-24 14:09:43 - Rita

Sziasztok! visszatértem a nyaralásból. CSak 70 dkg-t híztam, holnaptól szeretnék visszatérni az updatera, meg a mozgásra, viszont nagyon kellene nekem bíztatás, meg ellenőrzés, mert az fontos szerintem ahhoz hogy az ember tudja csinálni . Köszönöm!

289. - 2008-08-24 10:56:12 - ILDIKÓ

Éljenek a pólósok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Megcsinálták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

288. - 2008-08-24 10:54:55 - Éva Oszi

Megvan a harmadik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezek a fiúk csodák... Jujj, de sírok...

287. - 2008-08-24 09:36:54 - E Marcsi

Szép napot mindenkinek.

Köszi T.Eva, bár nekem már ez sem mondott semmi újjat. Pihentessük a szervezetünket holnap. Régen mindig hétfővel kezdtem a böjtöt, a hétvégi nagy zabálások miatt, pedig alig voltam 55kg:) Azt hiszem akkor sovány voltam.
Dodó: én sem változok semmit. Se súly-se cm. Mondjuk -8kg-val sem vagyok elégedetlen, pláne, hogy nem a fogyás volt acél. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy idáig is eljutottam ilyen gerinccel:)
Ki mit főz?

286. - 2008-08-24 08:50:55 - Éva Oszi

Szia Dodó!!!!!!!
Szerintem az 57 kg nagyon jó súly, ha csak nem vagy nagyon alacsony, nem is tudom elképzelni, hogy ezzel is felesleg lenne rajtad. Az elmúlt napok nekem is nagyon meghozták a kedvet a léböjthöz, én holnaptól tervezem elkezdeni, de is megpróbálod? Szerintem ha van is rajtad még felesleg (bár ekkora súlynál én nem tudom elképzelni), az le fog menni a léböjttől...
Szép vasárnapot mindenkinek!!!!! Szurkoljunk a pólósoknak!!!!

285. - 2008-08-24 08:14:30 - Dodó

Jó reggelt! Annyit írtok a léböjtről, hogy meghoztátok a kedvem hozzá teljesen. Még a 4 évvel ezelőtti próbálkozásom sem tántorít el, amikor csúfosan bebuktam kb. 1 nap után, már nem is emlékszem.
Luna! súlyom 57 kg.
Ez az étrend, amit tartok, úgy látszik csak a súlytartásra elég. Még a cm adataim sem változnak már 3 hete. Már másfél hónapja nem kajálok este 6 után és már megszoktam, nem is vagyok soha éhes, de úgy látszik, még ez is kevés a változáshoz.
Egyik nap a családom 6-7 évvel ezelőtti képeket nézegetett és el voltak halva, hogy húú, de jól néztem ki akkor. Aztán mikor már huszadszorra mondták el, akkor felidegesítettek vele. A szóban forgó képek egy közel 3 hónapos koplalásos diéta után készültek,az akkor elért súlyt kb. fél évig tudtam tartani. Ezt persze már elfelejtették a drágák.

284. - 2008-08-23 21:45:22 - ivett

a testkontrollban le van irva részletesen.nem tom ez elsö vagy a 2.kiadásban van-e.asszem a 2.-ban.holnapra megnézem.

283. - 2008-08-23 21:43:46 - ivett

A léböjtröl én úgy tudom,hogy inkább pihenni kell,hogy minden energia a szervezet méregtelenítésére,regenerálódására tudjon fordulni.

282. - 2008-08-23 20:53:42 - Éva Oszi

Köszönöm, T.Eva!!!!! Ez mind nagyon hasznos volt!!!!!!!!!! Szerintem hétfőtől megpróbálom...

281. - 2008-08-23 20:40:30 - t.eva

Hazudnék,ha azt mondanám,hogy engem a méregtelenítés motivál,a kilók!De mivel a múlt heti tapasztalatom az az,hogy ha okosan eszik az ember akkor nem jon vissza amit ez idő alatt lement!

280. - 2008-08-23 20:36:51 - t.eva

A lényeg amiért érdemes megcsinálni az az,hogy valahányszor sokat eszünk túlterheljük szervezetünket és amit pl. a gyomor nem tud megemészteni (idő hiányában)azt elraktározza.
Ha valaki 24órás böjtöt tart akkor a bélsár a vastagbélig ürül ki.
Akik eü oko miatt nem tudnak étel mentes böjöt tartani azoknak az is jó,ha ötszöri étkezésre elosztva sózatlan barnarizst esznek,amelyet nagyon meg kell rágni!!!

Az igazi méregtelenítés 3-4 nap elteltével indul meg.

Kerülni kell a brsos és a fahéjjas dolgokat!

Zöldség és gyümölcsléből naponta 6X 2dl. 2l víz és tea formájában igyuk meg.

Fokozza a méregtelenítést a jóga,szauna,mozgás és a hideg meleg váltózuhany.

A szervezetünknek kb naponta 1000kcalra van szüksége,mivel ilyen napokon olyan 3-400kcal a bevit menyiség ezért jelentős a fogyás!

A vizeleten jól megfigyelhető mi minden távozik belőlünk.Színe folyamatosanváltozik,halványsárgától egészen a sötét barnáig.Pattanások és a bőrhibák megerősödhetnek,de ez nem tart sokáig.

3. naptól jön a zsír lebontása,mert a szervezetünk feléli a vérben lévő összes táplálékot ,cukrot és jön a raktározott zsír!!!Akár 5kg is fogyhatunk.

Javaslat!
Ha egy napos böjt akkor érdemes hetnte 1X mindig ugyanazon a napon!Ez fontos!!!
Ha 5 napos a böjt,akkor negyedévente 1X kell végigcsinálni.
Ha 10 napos a böjt akkor félévente 1X ismételjünk.

Akkor a legjobb a böjtölés,ha semmilyen gyógyszert nem szedünk,vagy csak azokat amiket nagyon muszáj!
Tilos az alkohol és a igarette természetesen!Hát röviden ennyi!Sok sikert mindenkinek,ha tudok akkor szívesen segítek!

279. - 2008-08-23 20:14:03 - E Marcsi

Köszi T Eva:)

Dedike: mizujs van veled? Nem írsz, vay lehet, hogy nem találtál ide? Remélem nincs gond, érdekelne hogy sikerült a "felvételi"?

278. - 2008-08-23 20:02:37 - t.eva

Éva Oszi!

Én csak elkezdtem,mert amit olvastam arról,hogy milyen legyen az a bizonyos rákészítő nap,én mióta elkezdtem a fogyókúrát olyanokat eszem,szerintem aki cukrot és fehér kenyeret eszik annak kell az az egy nap.

Ma még beírom azt amit olvastam kb egy óra!

277. - 2008-08-23 19:57:49 - Éva Oszi

T.Eva,
Bocsi, hogy ennyire "követelőzöm", még azt szeretném megkérdezni, hogy az öt napos böjt előtt rákészültél-e valahogyan arra az öt napra, vagy csak egyszerűen elkezdted...

276. - 2008-08-23 19:54:09 - E Marcsi

T.Eva: engem érdekel, bár én nehezen állok neki, mert vny.-sal küszködöm. Tegnap este apa kísért fel, mert annyira szédültem,persze a cseppeket nem vettem be, gondoltam lefekszem és jobb lesz, tévedtem. Egy idő után a fáradtságtól elaludtam. Ma már legalább nem szédülök:) De ennek ellenére nagyon érdkel a böjt. Van is egy könyv erről, meg kéne venni. Biztos vannak benne hasznos infók.

275. - 2008-08-23 19:42:51 - Éva Oszi

T.Eva,
Jó lenne, ha esetleg röviden leírnád a lényeget... Annyi egymásnak ellentmondó dolgot hallottam meg olvastam is már, pl. sokan azt mondják, hogy hosszú böjt során a szervezet a zsír leadása helyett inkább elkezd raktározni... Viszont én is éreztem, hogy nagyon jó volt 2 napos böjt, és kedvet kaptam ahhoz, hogy csináljak még ilyen 2 napos, vagy akár több napos böjtöt is, csak hát önző módon én a fogyást is szeretném... Vagyis engem a böjtöléshez a fogyás sokkal jobban motivál, mint a méregtelenítés... Szóval ha van pár perced, írd már le, amit te tudsz erről. Köszönöm!!!!

274. - 2008-08-23 19:33:52 - t.eva

Még magam sem hiszem el,hogy itt járok.Múlthéten egy napot csináltam végig,de az is jó volt.
Régen járt nekem a Shape és előkerestem a régi számokat hátha van benne vmi a léböjtről és szerencsére 2-ben is volt.Ott azt olvastam,h 3 nap után a zsírt kezdi kiüríteni a szervezet.De ha gondoljátok akkor előveszem az újságot és csinálok nektek egy összefoglalót,mivel az interneten én nemtaláltam olyan mennyiségű adatot ami nekemkellett volna,de az újságban elég jól benne van minden.

273. - 2008-08-23 19:25:53 - Éva Oszi

T.Eva, nagyon ügyes vagy!!!!!!! Lehet, hogy én is kipróbálom majd, igyekszem én is azon lenni, hogy beturbózzam a fogyást...

Én próbáltam felmenni az új update oldalra, de továbbra sem sikerül regisztrálnom ott: nem kaptam az aktiváláshoz szükséges e-mail-t.

272. - 2008-08-23 19:17:12 - t.eva

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az elismerést!

Azt kell,hogy mondjam,hogy nekem minden nehézség nélkül megy a léböjt.Most fáj a fejem,de szerintem az időjárás miatt.
Vettem a Lidl-ben 5db 100%-os gyömölcslevet.(2 narancs,multivitamin,ananász ésalma)Minden nap ezekből egyet megittam,úgy osztottam el,hogy 3-4alkalomra jusson belőle.Emellé még csinálok 2l gyógyteát(kamilla,zöld tea vagy csipkebogyó)valamint még megiszom 1l ásványvizet bubi nélkül.
Mozogni nem nagyon mozogtam,mert mindig uton voltam,de szerintem jobb is így!!!
Kb.így a negyedik nap végefelé azt mondhatom,hogy 4kg ment le,de hétfő reggel derül ki majd a valós adat.Ha a tervem sikerül,akkor meg lesz a -20kg a versenyelkezdése óta!

Sylvyszgd!

Már rég nem láttalak erre!Norbiékról gondolom olvastad a véleményem...Nem is megyek fel az új lapjukra!
Most én léböjttel igyekszem a fogyásomat elindítani.Kb 2-3 hetet stagnáltam,de nem is baj,mert a bőrömnek kell idő az átálláshoz.
Te hogyan álsz a fogyással?Hány kg-nál jársz?Tamás leadott még 3 kg,így ő elérte azt a súlyt amit kiadott neki a gép!

271. - 2008-08-23 17:46:51 - Éva Oszi

Sziasztok!!!!!!!!
Akik 5 napig léböjtöztetek, leírnátok, hogy hogyan csináltátok? Köszi!!!!!!!

270. - 2008-08-23 17:17:01 - ivett

én is léböjtöztem már 5 napig,és jó volt.nagyon szuperül beinditja a fogyást.

269. - 2008-08-23 16:59:11 - Maja.

Sziasztok!

Ma én is majdnem pityeregtem,nagyon saj-
náltam a kézis lányokat.Úgyis elég szoros
volt a meccs,és akkor még a bírók sem
voltak sportszerűek az ellenfélnek druk
koltak és itéltek.Nem azt mondom,hogy a
Koreai csapat nem volt jó,de ne már a
birók döntsék el a végeredményt,hanem a csapatok.Ezen az olimpián sajnos nem ez
volt az első eset.

Luna! A súlyom 74kg

268. - 2008-08-23 16:05:13 - Anyus

No, gyorsan bekukk! Lemaradtam az F1 időmérőről, muszály volt megnéznem, hogy holnap ki hol kezd.
T.eva, 5 nap ez nem semmi!
Marcsi, spéci cipőt vett a hugom neki az most jó. Az igazat megvalva azt is a gyógytornász ajánlotta.

Éva Oszi, én is néztem. Nekem sikerült reggel megnéznem. Sirdogáltam is.

No, egy kis diéta:
Ma jó kis karalábé levest készítettem. Sűrűre (mármint a zöldségektől) tészta nélkül. A sógorom kétszer is szedett belőle, pedig nagy tészta evő (látszik is rajta). Estére tonhalat terveztem salátával, a páromnak sajttal.
Sajna én nem fogyok most, mert én is piroskázom.

267. - 2008-08-23 15:19:58 - sylvyszgd

Sziasztok

Távol álljon tőlem hogy negatív legyek, hisz ahogy vissza nézegettem volt itt belőle épp elég az elmúlt napokban. De azt kell írjam, hogy nem várjunk nagy csodát attól a levéltől, mert az hogy valaki megynyitotta a megadott emailcímet az nem garancia arra, hogy pont a címzett volt. Egyszersem biztos, hogy a Norbi valaha meg is kapja.
Na meg az is sokat elárul Norbi és a cége hozzáállásáról, hogy a verseny vége előtti 1-2 hétben itt volt a Csilla Dietetikus, hogy gondolom jobban ösztönözze az ittlévőket, hogy elmenjenek a mérlegelésre, ha be voltak nevezve. Azóta se híre, se hanva.

Szió t.éva

Nagyon ügyes vagy. :) Fogysz még mindíg tovább? Vagy csak súlyt tartotok a pároddal együtt?

Szép napot mindenkinek.

266. - 2008-08-23 14:54:18 - Éva Oszi

Sziasztok!!!!!!!!!
Most fejeztem be a sírdogálást Kovács Kati és Janics Natasa aranya után, ma is csak az ismétlést láthattam, de nem baj...

Gratu és további kitartás a házfelújítóknak!!!!!!!

T.Eva, írd már le, hogy hogyan és mivel léböjtölsz... és 5 napig?!?!?! Az igen!!!!!

265. - 2008-08-23 12:55:05 - E Marcsi

T.eva: Hű.........
Elismerésem! Mit iszol? Jól érzed magad?

264. - 2008-08-23 12:38:24 - t.eva

Sziasztok!

Ma tartok a 4napomnál a léböjttel és nagyon jól megy!Márcsak a holnapi napom van hátra,de már most tudom,hogy rendszeresen meg fogom ezt csinálni.Majd csak arra leszek kíváncsi,hogy visszajön-e amit leadtam,de remélem nem!

263. - 2008-08-23 10:54:09 - E Marcsi

Anyus: köszi, majd átadom neki, ha hazajön, mert anyáméknál van. Nem is bántam, mert tegnap 2.5 méteres gödör volt végigásva az udvarban. Kiásták, csövet belefektették és még be is temették. Mindeze 14 óra munkába telt, ezért írtam, hogy nem gondoltam volna, hogy ittmaradnak és befejezik ( 36 métert). Én is kint voltam, mert hát sokat nem, meg hát nem is igen engedték, de néha jó volt, hogy ott voltam. Csodálkoztak is, mert még nem találkoztak olyan háziasszonnyal aki lapátot ragadott és neki állt földet lapátolni:) Ez van.
Hála a konyha tiszta, csak felmosni kell. Kár, hogy nem sokáig lesz ilyen tiszta, mert 1-2 hét és ittbent folytatódik a munka.

Az ismerősöd nem tud recept nélkül venni ilyen talpbetétet? Szerintem gyógyászati segédeszközboltban lehet, nem? Én is ott veszek Eninek, de nem írták fel. Egy próbát megér.

262. - 2008-08-23 10:19:51 - Anyus

Sziasztok!
Még gyorsan írok, mert a fiúk rombolnak mindjárt tovább!
Igazad van Marcsi, kicsinek is örül az ember :o)? Sajna a felső szinten még nincs kész a fürdőszoba. Elég ramaty házat sikerült venni. A barátnőmnek már szóltunk, mert a lenti fürdő teljesen olyan mintha csak az eladás miatt újították volna fel. Nem baj mi most rendesen megcsináljuk. Padlófűtés lesz benne a radiátor mellett és jó kis zuhanykabint vettünk bele. A fenti fürdőben lesz kád.

Jó ez az orvostudomány. A hugom fiának lúdtalpa van, szinte gágog. Még nincs 6 éves ezért nem írnak fel betétet neki. Szegénykémnek pedig nagyon fáj néha a lába. Nem igazán értem miért kell várni pláne, hogy a Papának is az van.
Pusszancs Eninek!

261. - 2008-08-23 08:21:41 - Dini

Sziasztok!

én is vagyok, de inkább csak csendben, és most inkább az aranykezű kajak-kenusainkra koncentrálok.

timi, ha még vagy: jó nyaralást!

260. - 2008-08-23 08:13:34 - E Marcsi

Anyus: tudom, most bunkó leszek, de olyan jót mosolyogtam a wc miatt. Ugye milyen apróságnak is tudunk örülni? Ma a kád miatt ne aggódj, ma nem lesz annyira meleg mint tegnap:D Cica mosdás elég lesz.
De ne tud meg mi volt itt nálunk is. Szétdúlták a kertet (a virágaim), de este mire hazaértem (az egyik munkást nekem kellett hazavinnem a túlóra miatt, 70km-re lakik tőlünk), de mire visszajöttem a másik két brigád befejezte. Le a kalappal előttük, mert nem hittem, hogy kitartanak és itt maradnak 9-ig. Kaptak is jutalmat. Most néztem a csatatért, hát még van utómunka. Nem is bánom, hogy korán keltem, mert gyorsan csinálok egy kis rendet bent, aztán spuri kifelé.

Eni lábával egyeglőre nincs mit tenni, állítólag elnövi. Olyan cipőt kell neki venni, aminek magasabb a sarka vagy talpbetét kell bele. Ennyi, remélem tényleg nem lesz vele baj, bár megmondom őszintén nem sok reményt fűzök hozzá, mert szerintem azok a csontdarabkák nem fognak onnan elpárologni:( Majd meglátjuk.

Szép napot mindenkinek, keveset leszek.

259. - 2008-08-23 06:45:20 - Éva Oszi

Szia Ivett!!!!!!!
Eddig még nincs semmi hír, csak egy visszaigazolás jött Norbi e-mail címéről, hogy megkapták a levelet... Szerintem a jövő hetet érdemes kivárni, mert az aug 20. miatt gondolom ők is szabdságon, vagy ki tudja, hol voltak... Ha van bármi fejlemény, úgyis rögtön megírom...

258. - 2008-08-22 23:51:19 - ivett

Semmi hír nincs még a levélügyben???????????

257. - 2008-08-22 20:43:04 - luna

Itt vagyok, csak az egészségügyi bajaimat próbálom rendezgetni. Embereket keresek meg, végére kell járnom, mert ez így nem élet már. Olvaslak benneteket folyamatosan mindig...Örülök, hogy itt vagytok, ez nagy öröm nekem, köszönöm.

256. - 2008-08-22 20:37:11 - ivett

Mizu a levéllel???

És Te Luna...merre kószálsz???

Párom már tegnap este elrepült magyarhonba...nem baj,legalább így elöbb visszajön:-D

255. - 2008-08-22 20:15:56 - Anyus

Kész a WC! Holnaptól kádunk nem lesz!

254. - 2008-08-22 20:08:05 - Anyus

Éva Oszi szurkoljunk holnap is! Megint megnéztem a mai eredményeket én is.

Dodó!
Nem kell ilyen emberkékkel foglalkozni. Itt volt Bólya közöttünk pl. . Ő amit úgy érzett, hogy esetleg megbántana vele a nyilvánosság előtt megkérdezte priviben és ott mondta el a véleményét. Így nem volt sértő, sőt! Így is lehet!

253. - 2008-08-22 19:45:05 - Anyus

De arik vagytok!
Már nagyon kell pipilni, de még nincsenek kész.
Én is úgy érzem, hogy szerencsés vagyok. Nagyon ügyi a párom az egész házaz szinte egyedül újítja fel. Néha jön a sógorom segíteni.

Huhhhh ... gyerekek! A sógorom most gurított ki egy kis szürke csődarabot (véletlenül). Azt hittem, hogy egér. Bizony-bizony meghazudtoltam a súlyom, a felugrásban. Kaptam a páromtól egy vigasztaló puszit, de rötyögnek rajtam a fürdőben.

252. - 2008-08-22 19:21:58 - Dodó

De Anyus én szóba állok Veled. Csak ez a tegnap előtti dolog megint elvette a kedvem az egésztől...
Milyen jó nektek, hogy van kis kertetek, gondolom nem permeteztek vegyszerekkel, és milyen jó kimenni szedni mindenből. Igazi jó kis család vagytok gondolom.
Az a helyzet, hogy nagyon fáradt vagyok, mert mi is lakást felújítunk és sokat dolgoztunk ott az elmúlt két napban. De legalább mi nem ott lakunk, ahol a felújítás folyik, úgyhogy nekünk könnyebb.

251. - 2008-08-22 19:19:13 - Éva Oszi

Sziasztok!!!!!!
Én úgy megsírattam azokat a drága kenusokat, hogy ott van mindig a fekete szalag a karjukon, és hogy az aranyat is meg a bronzot is Kolónak ajánlották, és neki köszönték... Még most is pityergek rajta... És persze a kajakos lányok is fantasztikusak voltak, holnap is szurkoljunk Katinak és Natasának, meg a többi kajak-kenusnak is!!!!!

Én most piroskázom, úgyhogy 2 kg plusz rajtam van, de gondolom, le fog menni...

Majd még késő este leszek. puszi!

250. - 2008-08-22 19:08:56 - Anyus

Jaj! Senki nem áll szóba velem?

249. - 2008-08-22 18:46:07 - Anyus

Lányok!

Mit szóltok az ARANYUNK-hoz. Most láttam a hírekben, hogy milyen aranyosak a Vajda Attila szülei!

Ivett itt is meleg van!
A légkondi nem mehet, mert ki-be rohangálnak és nyitva az ajtó!

Marcsi!
Mit tanácsoltak Eni lábára?

248. - 2008-08-22 18:14:14 - Anyus

Szép Jó Napot Mindenkinek!

Nagy itthon a káosz, de kitartok. Most még wc-re sem mehetek, mert azt szerelik ezerrel.
Csak gyorsan bekukkantottam.

Éva Oszi!
Muszály főznöm, mert van egy kamasz lányom és egy vega férjem ja és én hájasan. Mindenkinek kell az egészséges kaja ja és változatos legyen és gyors ... stb. Mivel most költöztünk ide, házat újítunk és ez viszi a pénzt. Most nem futi rá, hogy rendeljem az ételt. Ráadásul a páromnak elég érzékeny a gyomra csak a házi kosztot veszi be :o)))! Nekem szerencsém van, mert az agyvérzésem utántól Kamasz-tavasz sokat segít. Van egy kis kertünk, abban minden finomság. Répa, zöldség, bab (a zöldbab most terem másodszorra), tök, cukkini, patiszon, citromfű, bazsalikom stb. . Sajna nem az én érdemem a kert a párom és a lányom tartja karban (én nem hajolgathatok).
Összezagyváltam most itt mindent szerintem, mert közben rohangászok.
Lehet, hogy még jövök!

247. - 2008-08-22 18:12:48 - ivett

itt ma nagyon meleg van.mi újság magyarhonban???

246. - 2008-08-22 13:01:19 - Timi

Elköszönök egy időre, szeptember közepéig nem leszek gépközelben. Jók legyetek, mozogjatok, figyeljetek a kajára, amint tudok jövök!:)

Szép napot!

245. - 2008-08-22 10:18:43 - E Marcsi

Luna: ezt így nagyon jó volt egyben elolvasni, és hogy milyen gyorsan írsz:)

Nos, az én súlyom nem változik, tehát valószínű izmot növesztek:) Kiváncsi leszek a jövő héten a méretekre. Tehát súly: 62,8kg

Még valami, aztán megyek zöldbabfőzeléket főzni. Aki nem fárad le Réke új dvd-től, az próbálja ki lábsúllyal a popsi-csipő gyakorlatokat, + a hast. Én 3 napja nem tornáztam és megcsináltam súllyal, mert már nem igazán fáradtam ki tőle. Ment is a dolog, de ez aztán dolgozni fog rajatm ill. látszani fog az eredmény, ha kitartóan csinálom. Ja és utánna már nem szabad súly nélkül csinálni:)Lehet, hogy olyan részem fognak holnap fájni, amiről azt hittem nincs is:D Majd beszámolok.

Mentem és ügyik legyetek lányok. Majd este benézek. Nálunk ribbilió van itthon:(:(

244. - 2008-08-22 10:03:49 - Szilvi

Sziasztok!
Sajnos 2 hétig se súly, se centiméter adatokat nem tudtam küldeni, mert nem voltam itthon és nem volt mérlegem...
De most küldöm: 61,6 Kg :))))

243. - 2008-08-22 08:06:00 - Timi

Luna

Akkor valószínűleg most izmot növeltem!:)

Súly: 97,7 kg

De tudom, hogy sajna nem, mert elég bűnözős a hetem, meg megyünk nyaralni most 2 hétre és hát nem fogom kihagyni a finom gyroskát meg egyebeket már előre tudom, így számolok egy kis hízással. :(

242. - 2008-08-22 01:00:37 - Éva Oszi

Luna, köszönöm!!!!!!!! Én ezt még ilyen átláthatóan sehol nem olvastam el, nagyon szuper!!!!!!!!!!!!! És olyan érthető!!!!!!

241. - 2008-08-21 23:20:28 - ivett

Luna,

Köszönöm szépen,nagyon sok eröt adtál most nekem;-)

240. - 2008-08-21 21:32:54 - luna

Az igazság szerint miközben ezt végzed, egyszerre leszel kisebb és erősebb. Nem lényeges, hogy a súlyod miként változik. Talán nagyobb lesz, de általában kisebb. Viszont egy kilogramm izom az értékes, mint az arany. Egy kilogramm zsír pedig olyan, mint köteg szalma a derekadon. Bár egy kilogramm zsír nem tűnik soknak, mégis nagy helyet foglal el a testeden. Azt hiszem, hogy a legjobb amit tehetsz, hogy elhajítod a fürdőszobai mérlegedet és az eredményt a ruháidon méred le – azon, hogyan állnak rajtad. A mérleg csak félrevezet és hibás döntésekre sarkall, amikor éppen a legjobb úton haladsz afelé, hogy elérd a célod.

239. - 2008-08-21 21:32:00 - luna

Amennyiben ezt a módszert követed, kéthetente 1kg zsírt fogsz veszteni, miközben hozzávetőlegesen ugyanennyi izommal leszel nehezebb. Az eredmény egyáltalán nem fog meglátszani a fürdőszobai mérlegen, de annál inkább a ruháidon és azon, ahogy érezni fogod magad. És ez az oka annak, amiért sok ember felhagy ezzel a fajta testsúly tréninggel, mert nem képesek megérteni ennek az egyszerű fiziológiai dolognak a lényegét.

238. - 2008-08-21 21:31:13 - l

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?RÉKA [ 2014-09-12 18:21 ]

Tetszik az oldal,RékaRéka [ 2014-09-12 18:20 ]

Jó az oldal,Réka


Keresés a honlapon

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!